Lelked egészségéért

“Az ülések alatt őszinte figyelmet szentelt nekem, empátiával fordult felém. Gátlások nélkül tudtam elmondani, azt is amit addig soha senkinek. Pár alkalom után éreztem, hogy olyan segítséget kaptam, ami felszabadít, megerősít.” (H. Eszter, édesanya, pénzügyi szakember)


“Anita számomra a nyugalom szigete. Árad belőle egyfajta belső béke, ami Rád is pillanatok alatt “átragad”. És szinte észrevétlenül megnyílsz Neki – de ami a legfontosabb: megnyílsz Önmagadnak. Pont jókor és pont a jó kérdéseket teszi fel, és a háttérből, finoman terelgetve vezet rá arra az útra, amire egymagad féltél volna rálépni. Felnyitja a szemed, és előhoz Belőled akár olyan érzéseket is, amiket hosszú-hosszú ideje próbáltál elnyomni magadban. A segítségével felismered azokat a régi rossz beidegződéseket, amelyek korábban hátráltattak, és megtanulsz egy kicsit más szemmel, egy kicsit tudatosabban nézni a világodra. Persze nem szabad csak Tőle várnod a csodát, Neked is keményen dolgoznod kell magadon. De ha ez megtörténik, lassan azt fogod érezni, mintha mázsás súlyok szakadnának le Rólad.

És igen, néha olyan ez, mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnél… De találkozásról találkozásra közelebb kerülsz saját magadhoz. És ezzel együtt ahhoz az emberhez is, aki lenni szeretnél.

Köszönök Neked mindent, Anita!” (M. Szilvia)


“Anita OH kártyás workshopján vettem részt. Maga a módszer is fantasztikus, a képek rengeteg érzelmet és felismerést hoznak a felszínre, ami igazából nélkülözhetetlen az előrelépéshez, fejlődéshez. Anita pedig olyan varázzsal, ráérzéssel, nyugalommal vezeti végig, hogy az én pörgős jelenlétemet is képes lelassítani. Ami nagy szó. Így sokkal gyorsabban tudok magamba mélyedni és a válaszokat megkapni. Ajánlom mindenkinek, aki egy izgalmas önutazásra vágyik.” (V. Ági, kétgyermekes édesanya)


“Pár héttel ezelőtt vettem részt Anita önismereti foglalkozásán, ahol betekintést kaptam az OH asszociációs kártyák magával ragadó világába.

“Pont azt látod meg a kártyában, amit elrejtesz magad elől, amire azonban szükséged van az előrelépéshez!” – és valóban, nekem ez volt a kártyák elemi ereje és pikantériája. Szívből ajánlom mindenkinek, mert játékos, mégis mély, mert kreatív és komplex, mégis egyszerűen nagyszerű.

Anita remekül célzott kérdésekkel segít és inspirál, hogy további ‘fiókokat’ nyiss ki. Sokszor fáj, de MEGÉRI!” (M. Veronika, nyelvtanár, 2 gyermek anyukája)


“Anitához járni mindig izgalommal tölt el. Egy rendkívül biztonságos, bizalmas, ítélkezésmentes közegben boncolgathatom életem darabkáit és érzem, hogy bármi történjek is, ez a közeg engem megtart, itt baj nem érhet. Anita profizmusa, empátiája, kiválóan célzott kérdései és segítőkészsége úgy gondolom a coach-ok között is kirívó. Szívből ajánlom Őt mindenkinek, aki szeretne újragondolni vagy finomhangolni valamit (bármit) az életében.” (Andi)